Home » Dieren » Dierenbieb » Zoogdieren » Haasachtigen » Noord-Amerikaanse fluithaas

Noord-Amerikaanse fluithaas

De Noord-Amerikaanse fluithaas leeft in rotsachtige gebieden, waar ze een territorium bezetten. Ze verdedigen hun gebiedje door luid te fluiten. Ze eten vroeg in de morgen en laat in de middag. Tussendoor doen ze meestal een dutje. In het najaar leggen ze een voorraad hooi aan om de periode dat er sneeuw ligt goed door te kunnen komen.

Rating: 2.9824561403509 sterren
57 stemmen